Od kuchni bliskowschodniej po kuchnię włoską, wypieki są istotną częścią każdej kultury. Dzięki PastryMak możesz szybko i łatwo zwiększyć wielkość produkcji, zapewniając standaryzację jakości produktów. Można nalewać wiele rodzajów lokalnych ravioli, takich jak ravioli trójkątne, samosa, sambusek, pelmeni, uzbeckie ravioli w rozmiarach od 3 cm do 12 cm. Dzięki zdolności produkcyjnej od 4 tys. do 18 tys. sztuk na godzinę PastryMak zapewnia, że przy szerokości zaledwie 108 cm w swoim warsztacie nie będziesz mieć problemów z przestrzenią.
Na powierzchni zewnętrznej i obudowie maszyny zastosowano stal nierdzewną pierwszej klasy, aw elektronice zastosowano technologie japońskie, włoskie i niemieckie. Ponadto części przeznaczone do kontaktu z żywnością są stosowane we wszystkich obszarach mających kontakt z żywnością. Jednocześnie opracowana przez TMak konstrukcja główki pozwala na stworzenie trwałej linii produkcyjnej, z której można korzystać przez wiele lat, przy minimalnym naprężeniu ciasta w trakcie procesu.
Możesz wypróbować swój własny przepis w naszej kuchni demonstracyjnej, umawiając się na wizytę w sprawie maszyny, którą rozważasz, i zobaczyć wynik przed zakupem maszyny. Jeśli udostępnisz swój przepis naszym klientom, którzy nie mogą przyjść do naszej kuchni demonstracyjnej, Twój produkt zostanie wyprodukowany przez naszych mistrzów i udostępniony Ci jako film. W przypadku zakupu produktu zapewniamy fachowe wsparcie, aby nauczyć mistrzów, jak go zainstalować i używać. Dodatkowo w przypadku jakichkolwiek problemów z produktem Tmak zapewni wsparcie techniczne i części zamienne.