Wysuwana ugniatarka spiralna firmy Kemper z 2 misami ze stali nierdzewnej, na maks. 120 kg ciasta na misę. Ugniatarka spiralna Kemper ST 75 A do produkcji ciasta wysokiej jakości. Ciasto na bułki, ciasto na chleb, ciasto na ciasto i podobne ciasto można ugniatać. Ugniatarki spiralne Kemper działają na zasadzie 3-strefowego ugniatania, ze spiralą i prętem prowadzącym, dzięki czemu ciasto staje się wełniste i łatwe w obróbce przy maksymalnym dostępie tlenu do ciasta.
Maszyna jest w dobrym stanie wizualnym i technicznym, można ją obejrzeć i przetestować na magazynie w Bielefeld. Na życzenie chętnie prześlemy dalsze zdjęcia i informacje.
Średnica wewnętrzna kotła wynosi 90 cm, a wysokość wewnętrzna kotła 76,5 cm.
z 2 czajnikami ze stali nierdzewnej
na maks. 75 kg mąki lub na maks. 120 kg ciasta
z 2 automatycznymi timerami
Średnica kotła 76,5cm
-Zawartość kadzi: 175 litrów
Napęd kotła za pomocą koła ciernego
Kotły są blokowane ręcznie
z możliwością przedłużenia
2 prędkości szybko i wolno
Osłona przeciwpyłowa z mąki
Spirala i narzędzie wykonane ze stali nierdzewnej
Kotły wykonane są również ze stali nierdzewnej
Maszyna jest kotwiona do podłoża za pomocą 2 śrub
Głowica maszyny porusza się w górę i w dół podczas wsuwania i wysuwania kotła
Podłączenie zasilania 400 V
solidna i stabilna maszyna
przetestowane pod kątem działania
