Omówienie reklam
Wszystkie ogłoszenia w przeglądzie '
Reklamy na rynku: 3459
Wytłaczarka do ciasta Fritsch, zraszacz ciągły o szerokości 600 mm
Kategoria:
Pozostałe maszyny piekarnicze
Przewijarka rogalików do produktów nadziewanych, rok budowy 1999, zdjęcia PRZED remontem.
Kategoria:
Zwijarki
Ugniatarka spiralna Diosna WV 240 AF/T: z 2 komorami, ciasto 240 kg, wersja ze stali nierdzewnej, sterowanie komputerowe z cyfrowym panelem sterowania, wyrabianie do temperatury, krótszy czas wyrabiania, szybka sekwencja ciasta, mniej nagrzewania ciasta, wersja powlekana idealnie nadaje s ...
Kategoria:
Miesiarka spiralna - 2 haki
Wywrotka podnoszona do kotła Kemper SP z urządzeniem do usuwania izolacji, rok budowy 2006, zdjęcia PRZED remontem
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze
Wywrotka San Cassiano Elevatore ER2: Urządzenie do ściągania izolacji, wersja stacjonarna, wysokość całkowita 320 cm, wysokość wysypu ustawiona na ok. 220 cm, urządzenie mocujące do kotła San Cassiano DF300, zdjęcia PRZED remontem.
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze
Wywrotka San Cassiano Elevatore ER2: Urządzenie do zdzierania izolacji, wersja stacjonarna, wysokość całkowita 350 cm, wysokość wysypu ustawiona na ok. 250 cm, urządzenie mocujące do kotła San Cassiano DF300, okładzina zabezpieczająca, rok b ...
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze
WP B700: waga 3-komorowa, rok budowy 2009, zakres wagowy 300 - 1400 gram, wydajność 1500-4500 sztuk na godzinę, sterowanie cyfrowe, zdjęcia PRZED remontem.
Kategoria:
Wagodzielarki
Kombinacja kęsa ciasta / zaokrąglarka: zakres wagowy 250-1150 gram, wydajność 1000 szt/h, rok budowy 1995, zdjęcia PRZED czyszczeniem.
Kategoria:
Zaokrąglarki i Wydłużarki
Zaokrąglarka stożkowa Benier Allround: zakres wagowy 30-1500 gramów, wydajność 4500 szt./h
Kategoria:
Zaokrąglarki i Wydłużarki
Mieszalnik spiralny Diosna SP 240 AD: wysuwany, z 2 komorami, ciasta 240 kg, idealny do wszystkich rodzajów ciasta, wydajność w mące 150 kg, zawartość wanny 355 litrów, napęd narzędzia 11 / 18,5 kW, napęd wanny 0,66 / 1,3 kW, hydrauliczny nap ...
Kategoria:
Wysuwana miesarka do ciast
Wywrotka podnoszona Kemper HK 150 wersja stacjonarna, wysokość całkowita 220 cm, wysokość wywrotu ok. 160 cm, uchwyt montażowy do kotła Diosna W240
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze
Ugniatarka spiralna WP UC 120 AC: wysuwana, z 2 komorami, ciasto 200 kg, wyższa wydajność ugniatarki, formowanie ciasta z dużą retencją wody jest doskonałe, wysoki pobór powietrza podczas procesu ugniatania daje obszerny, doskonały wynik ugniatania, ...
Kategoria:
Miesiarka spiralna - 2 haki
Linia rogalików Fritsch CTR do produkcji rogali z nadzieniem i bez. Ale system CTR to nie tylko czysty system croissant: paluszki, rogaliki czy bagietki mogą być również produkowane w znacznych ilościach. W tym celu można zastosować wiele ró& ...
Kategoria:
Maszyny do rogali
Ugniatarka spiralna WP UC 120 AC: wysuwana, z 2 komorami, ciasto 200 kg, wyższa wydajność ugniatarki, formowanie ciasta z dużą retencją wody jest doskonałe, wysoki pobór powietrza podczas procesu ugniatania daje obszerny, doskonały wynik ugniatania, ...
Kategoria:
Miesiarka spiralna - 2 haki
Zagniatarka elastyczna Glimek BM1-2: do produkcji bagietek i innych długich pieczywa w małych i średnich piekarniach. Obudowa ze stali nierdzewnej i osłona zabezpieczająca nad podajnikiem, regulowane rolki wciągające, zintegrowana i chowana taca ociekowa, regul ...
Kategoria:
Miesiarka spiralna
Zagniatarka spiralna Diosna SP 200 AD: wysuwana, z 2 komorami, ciasto 200 kg, idealna do wszystkich rodzajów ciasta, wydajność w mące 125 kg, pojemność kadzi 300 litrów, napęd narzędzia 11 / 18,5 kW, napęd kadzi 0,66 / 1,3 kW, hydrauliczny na ...
Kategoria:
Wysuwana miesarka do ciast
Zagniatarka spiralna Diosna SP 200 AD: wysuwana, z 2 komorami, ciasto 200 kg, idealna do wszystkich rodzajów ciasta, wydajność w mące 125 kg, pojemność kadzi 300 litrów, napęd narzędzia 11 / 18,5 kW, napęd kadzi 0,66 / 1,3 kW, hydrauliczny na ...
Kategoria:
Wysuwana miesarka do ciast
Wywrotka Kemper HK 200 LD: pasuje do Diosna SP240 AD, misa na ciasto maks. 1000 kg ładowność, wysokość całkowita 350 cm, wysokość wywrotu 132 cm - 228 cm, rok budowy 1999, zdjęcia PRZED remontem.
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze
Maszyna WP MUS 5-głowicowa: 5 rzędów, rok budowy 1998, sterowanie komputerowe ułatwiające obsługę, wydajność 3200-10000 szt/h, zakres wagowy 28-95 gram, automatyczna blokada tłoka, tłok wewnętrzny 50mm, z 1 bębnem komorowym, ...
Kategoria:
Dzielarki bułek do linii
Wywrotka Kemper HK 200 LD: przystosowana do Kemper ST125A i President 125A, tace na ciasto maks. 1000 kg ładowność, wysokość całkowita 380 cm, wysokość wywrotu około 290 cm, rok budowy 2003, zdjęcia PRZED remontem.
Kategoria:
Wywrotnice piekarnicze