Maszyna do porcjowania i napełniania nowej generacji Injmak jest z Tobą w Twoim warsztacie. Dzięki maszynie do porcjowania i napełniania śmietany, zaprojektowanej jako Injmak na półce, możesz z łatwością wykonywać procesy dozowania ciast i deserów, a także produktów czekoladowych lub nadziewanych kremem, takich jak berliner, profiteroles, eklerki, rogaliki i pączki. Dzięki ekranowi dotykowemu z funkcją nagrywania możesz zapisać ustawienia, które wprowadziłeś dla każdego ze swoich produktów i nie musisz ponownie dostosowywać, gdy przełączasz się na inne produkty. Nasadki na stopę można używać jako funkcji ręcznego startu podczas napełniania produktów. W ten sposób możesz dostosować prędkość produkcji według siebie i zapewnić łatwość produkcji.
Mimo, że jest to produkt nablatowy o wadze zaledwie 50 kg, Injmak, dzięki zaawansowanej technologii silnika, pozwala na użycie produktów takich jak marmolada, ser, ziemniaki, oliwki, praliny, kiełbasa, mięso mielone.
Nasze maszyny przystosowane do kontaktu z żywnością i wyprodukowane z najwyższej klasy materiałów objęte są dwuletnią gwarancją i gwarancją TMak. Oferujemy bezpłatne demo w naszej kuchni demonstracyjnej o powierzchni 400 m2 dla wszystkich maszyn, które rozważasz zakup.
Kontynuujemy produkcję z 20-letnim doświadczeniem…
Niektóre produkty, które możesz wyprodukować;
Nadzienie eklerów , nadzienie Profiterole , dozowanie sosów , dozowanie deserów mlecznych , polewanie kremem do ciasta , polewanie sosem profiteroles , porcjowanie sernika San Sebastian , porcjowanie ciasta biszkoptowego , nadzienie berlińskie , nadzienie croissantowe , nalewanie muffinek